acne 22x 22Onze acné-behandelingen speciaal op u afgestemd!

Acné is een veelvoorkomend huidprobleem. De oorzaak is vaak hormonaal of het wordt veroorzaakt door overgevoeligheid. Ineke Sommer is werkzaam op de afdeling dermatologie in 2 ziekenhuizen t.w. in het MC Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad en het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp en heeft veel ervaring in deze problematiek. Samen met de dermatologen behandelt zij deze vervelende kwaal vaak met ondersteuning van medicatie.

De unieke kracht van de acnébehandelingen door Ineke en haar medewerksters is het reinigen van de huid en het ledigen van comedonen en onderhuidse talgpropjes. Hierdoor worden grotere ontstekingen voorkomen en ontstaan er geen littekens. Ineke Sommer leert deze speciale techniek tegenwoordig ook aan collega’s, in de verplichte nascholingen van de ANBOS.
Op medische indicatie van de arts of dermatoloog zijn hier vergoedingen door  de zorgverzekeraar mogelijk.
De biologische Chinese kruidenpeeling van Neoderma is zeer geschikt voor de de donkere huid die gevoeliger is voor  hyperpigmentatie .

Wij werken voor de nabehandelingen en om de littekens te verminderen met verschillende soorten fruitzuurpeelingen van het merk Meditopics en Neostrata. Dit zijn hoogwaardige producten die zowel in de huidtherapeutische praktijk als door artsen worden gebruikt. Thuisbehandeling met de juiste producten voor reiniging en verzorging van de huid is een belangrijk onderdeel van de therapie. Uiteraard zijn deze ook aan te schaffen via onze webwinkel.

Tevens zijn wij in het bezit de NliteTM een vasculaire pulse-dye laser die de littekens die zijn ontstaan door acne, beduidend verbeteren. Ook kan men de acne zelf hiermee behandelen. Voor verdere informatie over de NliteTM en haar mogelijkheden klik hier