Duo deluxe arrangement
€ 235,- voor 2 personen.

Het programma van deze dag, die u samen met uw partner, vriend of vriendin beleeft, begint met een een kopje koffie of thee.
Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna– en zwemfaciliteiten. Douchegel, shampoo en scrubzout  staan tot uw beschikking.
Badjas en handdoeken en slippers kunt u eventueel bij ons huren.

Het arrangement bestaat uit de volgende behandelingen die wij in overleg met u reserveren.

  • Ontspannende gelaatsbehandeling van 60 minuten met een inleidende rugmassage.
  • Lichaamspeeling en pakking.  Dit is een lichaamsbehandeling met een scrub-handschoen. Daarna krijgt u een voedende lichaamspakking en wordt u ingepakt in een deken. Eén van onze specialisten geeft u een heerlijke hoofdhuidmassage, terwijl de pakking zijn werk doet.
  • Een vers bereide gezonde wellness lunch, met soep vooraf en vers belegde broodjes, zorgt voor een culinaire en gezellige onderbreking van uw verwendag.  Hierbij serveren wij een glaasje vruchtensap.
  • Honingritueel in de sauna. De honing trekt door de warmte in uw huid en zorgt voor een goede doorbloeding. Hierna voelt uw huid heerlijk zacht aan.
  • Tussen de behandelingen door of aan het eind van de dag kunt u een kleurtje opdoen in de zonnebank.
  • Gebruik van de Massagelounger zit ook in dit arrangement.

Rond 17.00 uur sluiten wij deze verwendag  af. Mocht u hierna nog gebruik willen maken van onze sauna en/of gezellig willen blijven dineren dan is dit uiteraard mogelijk (alleen  op de woensdag, vrijdag en zaterdag).

* Dit arrangement is ook voor één persoon te boeken voor boeken € 125,-