Huid- en vaatproblemen

Regenlite of NLiteTM is een medische laser die wij inzetten bij de behandeling van diverse huidproblemen. De wijze waarop NLiteTM de huid behandelt, is gepatenteerd en deze methode is uitsluitend verkrijgbaar met het systeem NLiteTM.

De laser is bewezen succesvol te zijn bij de behandeling van:

  • Huidverjonging: Huidversteviging en -verstrakking; reductie fijne lijntjes en rimpels; verbetering onregelmatige pigmentatie en collageen stimulatie ter verbetering van traumatische, chirurgische of acne littekens.
  • Vasculaire aandoeningen: Wijnvlekken, rosacea, couperose, psoriasis en wratten.
  • Actieve acne vulgaris

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt NLite™?

NLiteTM richt milde lichtenergie in de diepere huidlaag (de dermis) en stimuleert hiermee het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zonder deze te beschadigen. Het thermisch effect van de NLiteTM in de huid zet een natuurlijk proces in werking waarmee een aantal lichaamseigen stoffen vrijkomen. Deze stoffen hebben als uitwerking dat nieuw collageen wordt aangemaakt. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor elasticiteit van de huid. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af, waardoor de huid veroudert. Het zijn deze lichaamseigen stoffen waarmee bijzonder goede resultaten behaald worden bij actieve acne vulgaris. Bij de behandeling van vasculaire aandoeningen wordt NLiteTMingezet om ontsierende adertjes te vernietigen en zodoende minder zichtbaar te maken.

Hoe ziet een NLite™-behandeling eruit?

Een behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door een erkend NLiteTM specialist binnen ons instituut. Met behulp van een handstuk, dat we langzaam over uw huid heen en weer bewegen, komen de laserstralen heel precies, effectief en vrijwel pijnloos in de huid. De NLiteTM werkt snel: een totale gezichtsbehandeling duurt gemiddeld dertig minuten.

Zijn er complicaties en is het pijnlijk?

Ruim zeven jaar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de NLiteTM vrijwel geen bijwerkingen heeft. Sommige mensen ervaren dat de huid wat warmer wordt tijdens de behandeling. De behandeling is niet destructief, behoeft geen verdoving en uw huid hoeft niet of nauwelijks te herstellen van de procedure. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden dan ook direct weer hervatten.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Nlite behandeling?

Al direct na de NLiteTM behandeling kunt u de werking zien en voelen. Een behandeling met de NLiteTM laser past bij bijna iedereen. In ons instituut houden we eerst een vrijblijvende intake gesprek waarbij we de conditie van uw huid analyseren. Aan de hand daarvan zullen we u precies vertellen welk resultaat u kan verwachten.