Huidtherapeut Ineke Sommer
Huid- en Oedeemtherapie Lelystad

De praktijk voor huidverbetering van Ineke Sommer bestaat al vele jaren. Het behandelen van huidproblemen op doorverwijzing van dermatologen en huisartsen is een van de vele specialismen van Ineke Sommer. Zij is afgestudeerd Huidtherapeut en biedt o.a.oedeemtherapie en littekenbehandelingen aan. Voor meer informatie kunt u kijken op haar website.

De praktijk biedt al jaren oplossingen en behandelingen bij zeer uiteenlopende probleemstellingen. U kunt hierbij denken aan acnebehandelingen, medische camouflage van bv. pigmentvlekken en duurzaam ontharen door middel van Laser. Ook voetverzorging en medische pedicurebehandelingen worden in onze praktijk uitgevoerd.  Wij werken ook voor diabeten en reumapatiënten in het MC-Zuiderzeeziekenhuis en enkele verzorgingshuizen in Lelystad. Ook werken wij ambulant als medisch pedicure  voor Icare thuiszorg .
In het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp geeft Ineke Sommer in samenwerking met drie dermatologen huidtherapeutische behandelingen. Sinds kort werkt ook haar zoon Niel Sommer mee in de praktijk als Huidtherapeut.
Ineke Sommer is een van de eerste in Nederland die het diploma Medisch Pedicure heeft gehaald. Alle pedicures die bij Aestas en de praktijk van Ineke Sommer werken zijn gediplomeerd en in het bezit van de specialisaties Diabetische Voet en/of Reumatische Voet.

De praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet deze organisatie stelt vakinhoudelijke kennis ter beschikking aan haar leden door middel van workshops, vakliteratuur en congressen. Daarnaast behartigt zij de belangen van de pedicures op landelijk niveau en bewaakt zij de inhoud van het opleidingsaanbod. Tevens garandeert hun lidmaatschap de controle op verplichte nascholingen en diplomering. Ook zijn zij geregistreerd in het KRP-register voor medisch pedicures van PROCERT (1191).

Vergoeding zorgverzekeraar
Veel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijk u hiervoor in uw polis.

Lidnummer Provoet 005767 – AGB code 8900063 Praktijk- 8900065 Pers. Lid NVH 758.