Haargroei daar waar u geen prijs op stelt? Wij bieden de oplossing!

AestaS Beauty & Wellness kent diverse mogelijkheden om te ontharen. In principe kunnen alle plekken waar ongewenst haar zit onthaard worden d.m.v. epileren, hars, sugaring, laser of IPL (Ellipse®).

 

  • Sugaring is een oude manier van ontharen met suikerwax, die niet aan de huid plakt, voor gevoelige huiden en delicate plekken zoals de gevoelige bovenlip of de binnenrand van de neus. U kunt bij ons ook terecht voor een Brazilian Wax.
  • Elektrisch ontharen is jarenlang de enige manier voor definitieve ontharing geweest. Je brengt een naaldje in het haarfollikel en d.m.v. stroom vernietig je de haarpapil. Vooral voor blonde en grijze haren is dit nog steeds de juiste manier.
  • IPL ontharen is geen ontharen door middel van laser al wordt dit vaak ten onrechte zo genoemd. Laser ontharen gebruikt slechts 1 golflengte, IPL ontharen velen. Wij beschikken over de beste apparatuur en kennis om u IPL Elipse duurzame ontharing te kunnen bieden. Deze laatste mogelijkheid vindt in overleg met u plaats in het MC Ziekenhuis te Lelystad en het Spaarne Ziekenhuis te Hoofddorp. De zeer betrouwbare en goede apparatuur staat in de ziekenhuizen omdat deze behandelingen ook onder supervisie van dermatologen staan. Omdat deze klinieken erkend zijn als lasercentra, vergoeden de zorgverzekeraars vaak een deel van de kosten (zie uw polisvoorwaarden). U dient hier dan een verwijzing van de huisarts of dermatoloog te hebben.

 

Afhankelijk van het te behandelen gebied, afkomst of erfelijkheid zijn er 6-8 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een periode van ca. 6-8 weken. Voor de cliëntverklaring en verdere informatie klikt u hier.